Info

Tanketid

En podcast som har til formål at skabe ro, refleksion og glæde. Og tid til at tænke over tingene. Podcasten beskæftiger sig med emner såsom træning, kost, sundhed, markedsføring, livet/eksistens, Internetkultur og digital kommunikation. Vi tager os tid og graver os dybt ned og forsøger at være så agendaløse som muligt. Vi inviterer også spændende gæster, som kan udfordre både os og jer. Podcastens værter er Morten Svane og Jacob Beermann.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Tanketid
2020
August
February
January


2019
December
November
October
September
July
June
May
April
March
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2020
Feb 1, 2020

I denne episode har vi besøg af Daniel Jensen. Vi sidder til daglig på kontor med Daniel, så vi kender ham godt, men årsagen til vi har valgt at have ham med i podcasten er, at vi tror, at mange kan have glæde af at høre Daniels historie fra sit, indtil videre, relativt korte liv. 

For Daniels historie indeholder elementer som vi alle kender til eller kommer til at kende til på et tidspunkt; nemlig at livet skifter retning. Det vil ske for de fleste at de skifter retning i deres liv. Om det er karriere, personligt, fysisk eller noget helt andet, så vil det ske for os alle.

Det skift kan være et valg man selv tager eller noget man ufrivilligt bliver skubbet ud i. I begge tilfælde, så kan det være forvirrende, ensomt og svært. Eller befriende. 

Vores mission med denne episode, som markerer en lille serie i vores podcastunivers, er at skabe mulighed for at andre kan spejle sig i fortællingerne om når livet skifter retning. 

I episoden snakker vi om:

  • Hvordan Daniel var sikker på at han skulle forfølge én af to veje han havde lagt for sig selv. Og endte med ingen af dem.
  • Hvordan han startede med fotografi og blev professionel.
  • Hvordan ting kan miste sin vigtighed.
  • Valget om at droppe ud fra sin uddannelse
  • Daniels fars sygdomsforløb og død og hvordan det påvirkede ham.
  • Rejsen til at være selvstændig og kunne leve af det
1